• Varukorg
  • There are currently no products
    in your shopping cart.

×

Köpinformation Hammer Sport AG

Fullständiga köpvillkor
Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på www.hammer-traning.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

Hammer Sport AG
Organisationsnummer: HRB 10613
Von-Liebig-Strasse 21
89231 Neu-Ulm, Tyskland

Styrelse medlemmar: Markus Hammer + Roland Mayer
Ordförande i bolagstyrelse: Advokat Christian Dangel
Juridiskt säte: Memmingen
Registerings nummer: 10613

Bankuppgifter
Bank: SEB
Bankgiro: 247-1787

Svenskt momsnummer: 502074-5609

Telefon: +4973197488518
E-post: info@hammer-traning.se

EU-kommissionens plattform för tvistlösning online: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Handla på www.hammer-traning.se

Hammer Sport AG säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via www.hammer-traning.se. Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Ändring/avbeställning måste meddelas innan beställning packas och skickas till dig. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och mycket måna om att du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Vår kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid att försöka lösa det på bästa sätt tillsammans med dig. Om ett kundärende prövas i Allmänna Reklamationsnämnden kommer Hammer Sport AG följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos www.hammer-traning.se är inklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalsätt:

  • Fakturabetalning (Klarna)
  • Kortbetalning
  • PayPal konto
  • Delbetalning (Klarna)
  • Banköverföring

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Produkterna levereras direkt till den adress du har uppgivit vid beställning i samarbete med våra logistikpartners. Hammer Sport AG skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ

Paket levereras hem till dörren inom 7-9 helgfria vardagar i samarbete med Gödecke Malmo.

Fraktkostnad

Försändelse med GLS Parcel Service: ordrar under 2000 SEK - 99 SEK i fraktkostnad
Försändelse med speditör: ordrar under 2000 SEK - 149 SEK i fraktkostnad
Vikter och hantlar: ordrar under 2000 SEK - 500 SEK i fraktkostnad
Vid ordrar över 2000 SEK erbjuder vi fri frakt.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Hammer Sport AG. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på info@hammer-traning.se eller på telefonnummer 010-1992503.

14 dagars bytesrätt - Fri returfrakt!

Du har rätt att byta produkt under 14 dagar från det att produkten levererats till dig. Vid byte av produkter får du ett tillgodohavande hos oss som du kan använda för ett nytt köp.

Reklamation

Hos Hammer Sport AG har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel på en produkt som du har köpt av oss skall du höra av dig snarast möjligt via e-post info@hammer-traning.se eller per telefon 010-1992503.

Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Våra kunder är väldigt viktiga för oss. I händelse av problem, fel eller frågor angående din leverans är du därför alltid välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon:

Telefon: +4973197488518
Öppettider: Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17:00
E-post: info@hammer-traning.se

Det är alltid gratis för dig som kund att returnera en produkt till oss. Om du vill returnera en produkt till oss ber vi dig att kontakta oss per telefon eller e-post. För att underlätta processen ber vi dig alltid ha ditt ordernummer tillhanda när du kontaktar oss. För att returprocessen ska bli så smidig som möjligt skickar vi dig en returetikett som du kan använda dig av när du returnerar din produkt.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalpartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter att lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.