• Varukorg
 • There are currently no products
  in your shopping cart.

×

FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2017*

FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2017* 4.8 5 18

Leveranstid: 6-8 arbetsdagar

1 /
 • Bästa Multigym 2017
 • Sofistikerat kabelsystem med många justerbara glidpostioner
 • Revolutionerande motståndsteknik: TNT
 • Över 100 olika övningsalternativ
 • +1 års gratis garantiförlängning
 • Service från tillverkaren
9 990,00 kr
Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
Frågor om produkten? Ring oss: 010-2007800

Beskrivning

FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2017*
Art.-Nr.: 3842

Bästa multigym – august 2017

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och drivs helt ljudlöst.

Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet!
Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du originalsäkerhetskvalité

Så märker du att det är ett original:

 • Säkerhetskrok för en säker träning och perfekt linstyrning
 • 88-sidors övningsbok i en mapp av nylon
 • 1 utförlig tränings-DVD
 • FINNLO-Logo på ryggstödet

Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla: Genom en skjut/låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsområden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av de undre benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästanede övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

Perfekt för hemmabruk: Bio Force väger bara 66 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.

Produktinformation:

 • Revolutionerande motståndsteknologin TNT (Total Nitrocell Technology)
 • Sammanlagt över 100 olika träningsmöjligheter
 • Upp till 100 kg dragvikter (2 x 50kg) är möjligt, ställbart i 2,25kgs steg
 • Ljudlöst och jämnt motstånd
 • Enkel motståndsreglering genom skjut/låsmekanismen utan att behöva avbryta träningen
 • Olika tvåsidiga viktinställningar (2,25 – 50 kg) tillåter en riktad reducering för svagare muskler
 • 4 kabelpunkter per sida vid axelhöjd för en målinriktad muskelträning av överkroppen
 • Inkl. Fotremmar för en genomgripande träning av benen
 • Inkl. Handbok med övningar och bilder
 • Sammanlagd vikt på bara 66kg
 • Transporthjul för en enkel förflyttning
 • Mått: 125 x 165 x 208cm
 • Utrymme: 170 x 225 x 208cm
 • Färg: antracit

Tekniska detaljer

Märke FINNLO by HAMMER
Funktioner/Extrautrustning
 • Revolutionerande motståndstekniken TNT (Total Nitrocell Technology) för mjuk och tyst rörelse utan de traditionella viktmagasinen
 • Enkel motståndreglering genom en skjut/låsmekanism utan att ställa sig upp
 • Olika tvåsidiga viktinställningar: 100kg (2 x 50kg) möjliggör en målinriktad kompensation för svagare muskler n
  Träningsstationen väger endast 67 kg
 • Transporthjul för enkel undanställning
  Totalt över 100 olika övningsmöjligheter
 • Inklusive handbok med övningar och bilder
 • Vertikalt justerbar samt avtagbar sits
Viktskiva Inga vikter som blockerar pga den innovativa TNT-Motstandsystemet
Max motstånd 100 kg (justerbar i 2,25kg steg)
Uppgraderingsbar med extra vikter Nej
Justerbart ryggstöd Nej
Justerbart säte Ja
Bröstpress Ja
Flyes Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Rodd Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Benlyft Nej
Repcrunches (mage) Ja
Dra tillbaka Ja
Axelpres Ja
Latsdrag Ja
Sträckbar i sidled Ja
Benpress Nej
Tricepsrep Nej
Träningsmöjligheter Mer än 100 övningsmöjligheter!, Butterfly, bänkpress, latsdrag, benspark, armcurl, rodd, tricepspress, benpress, benlyft, magträning, bilateral träning och mycket mer
Integrerade transporthjul Ja
Vikt 67 kg
Färg svart
Max kroppsvikt 135 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 125 x 165 x 208 cm
Leveranstid 6-8 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till dörren (var god och lämna ditt telefonnummer vid beställning sa vi kan ordna ett lämpligt leveransdatum för dig)

Recensionen

Kvalitet
Pris
Service
Peter den 2015-09-08
Lättanvänd träningsredskap

Enkelt att montera. Enkelt att ändra vikter och utgångslägen.

Kvalitet
Pris
Service
Dinesh Wijayarajh den 2014-12-31
Kanon produkt men support/ kommunikation värdelös

Bestälde en annan produkt först avbeställde och beställde den här! Leverans adressen var fel, ringde in och ändrade det. Fick reda på att den inte hade lämnat fabriken, dagen efter så kommer produkten ändå!! (Fel adress)

Kvalitet
Pris
Service
Fun den 2014-01-25
Smidig och professionell orderhantering

professionell förpackning av varor, mycket användarvänlig struktur och instruktioner, träningen med hemmagymmet är lika roligt som tidigare, smidig orderhantering, professionell förpackning, väldigt användarvänlig struktur och handbok, vi har definitivt gjort rätt val:-). Köper gärna igen.

visa alla
Kvalitet
Pris
Service
TS62 den 2014-01-19
Bra och mangsidig enhet, trevlig professionell personal

kvalitetsutrustning, hemleverans, super packad, lätt att montera, med tydligt sorterade och standardiserade skruvar. Raden och leveransen kompetenta och effektiva.

Kvalitet
Pris
Service
Martin den 2014-01-05
Väldisgnad enhet

Enheten kom fram utmärkt förpackad och monteringen gick till mycket smärtfritt tack vare den tydliga instruktionen, fast jag gjorde allt själv. Träningen känns väldigt smidig pa grund av motstandstekiken, vikterna glider altsa väldigt sakta för sig själv och du har inga bekymmer med blamärken, eller klämda fingrar.
Vad man bör tänka pa är positionen av rullhjulen för att transportera utrustningen, som maste fixeras innan man sätter ihop hela strukturen eftersom den maste lutas i 30 ° vinkel bakat för att man ska kunna fästa rullhjulen. Här kunde konstruktören nog förbättra designen nagot.
Träningsschemat i handboken är bra för otränade personer. För att göra dessa lättare att följa, kunde man ha hänvisningar till olika de övningarna vid själva utrustningen (eftersom dessa är numrerade ända) Annars far man spendera tid pa att söka rätt övning i handboken under träningspasset, tills man har lärt sig dem utantill. Man kunde ocksa ändra pa ordningen av övningarna i handboken, sa att man inte ständigt behöver justera enheten.
I slutsats är enheten avsedd och väl lämpad för amatörbehov, altsa för personer som inte har som objektiv att träna upp sig till Mr Universum. Om man dessutom lägger till antalet möjliga övningar och kostnaden av flerariga abonnemang till gymmet, är detta ett utmärkt värde för pengarna.

Kvalitet
Pris
Service
Sven den 2013-12-25
Enastaende utrustning!!

En enastaende träningsanordning med flertal möjligheteter. SSnabb justering av vikter för olika övningar. Enkel installation tack vare informative guide. God radgivning vid köp - Tack igen!!

Kvalitet
Pris
Service
Chris den 2013-08-05
Flexibel utrustning

Har nu testat denna enhet.  Den stora variationen av övningar som du kan göra med den här enheten är verkligen imponerande. Och allt detta utan vikter. Ett nytt system med kvävegas-motstand garanterar tysta träningspass. Mycket bra för ljudisolerade lägenheter. Den totala vikten pa utrustningen är ca 80 kg. Sa den är ganska lätt att transportera!  Man kan utföra runt 100 övningar med denna anordning. Och övningarna illustreras och beskrivs i en handbok samt pa en DVD som ingar i köpet. Man har altsa möjligheten att utföra verkligen varierande träningspass!  Man behöver bara justera inställningarna mellan olika övningar, för att träna olika muskelgrupper. Det enda mindre problemet är kabel positionen, den kunde vara lite smidigare placerad. om man kunde förbättra denna punkt, skulle denna enhet vara mycket nära perfekt för hemmaträning!

Kvalitet
Pris
Service
Simon den 2013-08-05
Bra alternativ till dyra gym

Mycket stort beröm för bra service, goda rad och gratis hemleverans, vilket har fungerat felfritt. Konstruktionen var inte ett problem tack vare instruktionera. Vi var tva som hjälptes at och det tog ca 1,5 timme (med uppackning) Nu har vi även testat apparaten, och jag maste säga wow! tror att investeringen har betalat sig. En superb handbok med flera övningar som är riktigt lovande och enkel hantering. Du far även en DVD pa köpet där du ser exakt hur man gör saker och ting rätt, som jag tycker är väldigt viktigt, eftersom det kan vara svart utan en tränare att veta om man utför övningarna korrekt. Den enda lilla negativa punkten: DVDn är pa engelska. Eftersom jag är ganska bra pa engelska, är det egentligen inte ett problem för mig. Man bör se den även om man inte förstar engelska, bara för att se hur man ska utföra övningarna korrekt. I sammandrag tycker jag att denna enhet är riktigt bra !

Kvalitet
Pris
Service
Uwe den 2013-08-05
Perfekt för hemmabruk!

du kan utföra alla de viktigaste övningarna. Lätt hantering. Instruktions-CD väldigt bra. Rullarna drivs bättre om de sprayas med silikonspray. Sätet är lite trögt, kunde vara bättre. Högsta betyg för design och kvalitet. Definitivt värt pengarna. Mycket roligt

Kvalitet
Pris
Service
Grenne den 2013-08-05
SUPER BIO!

Genial enhet. framför allt, mycket lätt, tar inte upp mycket plats och kan lätt transporteras i lägenheten. Man har ocksa ett stort urval av övningar att välja fran. Den medföljande DVDn är väldigt bra. Kan bara rekommendera!!!

Kvalitet
Pris
Service
Elias den 2013-08-05
Finnlo Bioforce

Bioforce är en smart allt-i-ett koncept, som är särskilt intressant för mindre erfarna professionella kroppsbyggare.

Enhetens främsta fördelar:
1. En lag vikt och förvanansvärt begränsat utrymmeskrav
2. Enheten är nästan helt tyst och vibrationsfri.
3. mangsidiga och varierade övningar
4. Lätt att montera

Enhetens nackdelar:
1. Saknar tillräckliga inställningar för sitthöjden.För personer över 1,80 m och med langa armar kan detta vara ett problem. Ingen inställning för sittdjupet, dvs att det kan betyda en trang sittposition för vissa personer vid vissa övningar.  
2. Det pneumatiska motstandssystemet fungerar inte sa smidig som reella vikter (och som utlovas)  
3. Mindre bra rörelsekontroll, särskilt under övningar som inte har nagot rimligt alternativ i styrketräning, t.e.x. vid lat pulldown och fjäril bakat. (hänger även ihop)

Slutsats: Detta bestämmer malgruppen. För personer med enkla träningskrav och med lite utrymme ett bra alternativ. Däremot ganska olämplig för proffs, och även för större personer.

Kvalitet
Pris
Service
Karl den 2013-08-05
Detta är vansinne!!

Enheten är fantastisk! Alla möjliga typer av övningar som är lätt justerbara, och en supersnabbt viktintervall (bara dra i spaken för att jusetra önskad funktion) Är mycket populär i min verksamhet. Instruktionerna är ocksa mycket informativa och övningarna pa DVDn hjälper verkligen till att fa en första överblick pa hela träningen. Motstandet justeras av kvävecylindern, som fungerar bra. Stolen är ocksa avtagbar sa att övningarna kan utföras staende. Detta är mycket användbart, man kan träna utan nagra problem även om man är en större person (Upp till 2 m höjd). Runda, alt som allt, en mycket framgangsrik gadget!

Kvalitet
Pris
Service
Heinz den 2013-08-05
Vilken enhet

Omöjligt att här nämna alla fördelar: Enheten är ytterst stabil och enkel i drift, är smidig som smör i drift och speciellt tyst! Den noggranna designen är övertygande, och de välplanerade övningarna pa DVDn visar sig vara mycket användbara för att lära sig allt om enheten. Det finns dessutom ytterigare moduler att köpa separat.

Kvalitet
Pris
Service
Finnlo User den 2013-08-05
Mycket bra!

Innovation med bra pris/prestanda-förhallande! Har använts av mig under tva ar nu utan problem.

Kvalitet
Pris
Service
Tino Heid den 2013-08-05
Finnlo Bio Force

En fantastisk allrounder. Kul och lämplig för hela familjen.

Kvalitet
Pris
Service
Chris den 2013-08-05
Bra maskin

fint tillverkad, genomtänkt design, bra utförande. Utrymmesbesparande, eftersom allt verkligen är i ett, träningsplanerna är lämpliga för alla och omedelbart begripliga. Konstruktionen är inte alls komplicerad, den lyckas bra även för folk med tva vänsterhänder.

Kvalitet
Pris
Service
Ploe den 2013-05-17
Förstklassigt hemmagym. Min fru och jag är övernöjda

Tva välpackade kartonger, inga skruvar för oss att sortera eftersom alla sruvarna var prydligt fastsvetsade pa en kartong, och märkta enligt storlek och monteringsstegen. Om jag tidigare insett att jag kunde se hur monteringen gar till pa videon, hade jag nog kunnat montera ihop allt ännu snabbare .... men nu star den i alla fall färdigmonterad, av kvalitetsmaterial och mer imponerande än vi föreställde oss fran bilderna. Efter de de första övningarna, känns det redan trevligt i musklerna. Absolut ingen tramsenhet. Det var absolut rätt beslut.

Pris
Service
Kvalitet
Sportbiene den 2013-02-13
Perfekt gadget, enkel montering, bara bra !!!

jag är absolut nöjd. Leveransen kom i tva paket. För att bära den behövs definitivt en andra person, eftersom förpackningarna är ganska tunga. Monteringen gar till mycket lätt. Allt beskrivs väl i handboken, de försedda verktygen, skruvarna och DVDn är ocksa OK. Enheten var enkel att montera, jag behövde inte alls hjälp med det. Träningen gar fint eftersom den är sa tyst och det gar mycket snabbt att justera om inställningarna! Absolut en stabil produkt. Kommer verkligen inte pa nagot negativt! Hoppas att alla har lika kul som jag under sina träningspass med Bio Force och för alla som fortfarande tvekar - ingen fara - det lönar sig !!! I love it.... :)

Service
Kvalitet
Pris
Ralf den 2013-02-10
Toppen!

Mycket snabb leverans, kunniga, goda rad, Utsökta monteringsanvisningar

Pris
Service
Kvalitet
Schlapbach den 2013-01-02
Utmärkt enhet och bra service fran Hammer

välbeskrivda monteringsanvisningar och bra översikt pa alla delar, speciellt skruvarna. Därmed även mycket enkel installation. Smidig leverans till Schweiz fran Hammer efter direkt köp. Enheten är av hög kvalitet och lätt att använda.

Pris
Service
Kvalitet
Doris den 2012-12-07
Mycket nöjd

För nagra veckor sedan köpte jag en fitness maskin fran er.
Men jag är fortfarande inte fullt bekant med den, särskilt eftersom filmen är pa engelska.

Jag är mycket imponerad av hur liten plats den tar, och alla funktioner, som jag förhoppningsvis snart kommer att ha under kontroll.

Pris
Service
Kvalitet
Vinzenz den 2012-11-28
Bara perfekt !!!

Bio Force Hemmagym är den mangsidigaste gymenheten jag hittills tränat med och
dessutom mycket tyst i drift. Den är mycket enkel att använda och det gar fort att justera de olika parametrarna under träningspasset.
Allt beskrivs mycket tydligt. Tyvärr är DVDn pa engelska, men det spelar egentligen ingen roll.
80 kg motstandet är fullt tillräckligt för en icke-professionell användare.
Synd att det inte finns flera 8-veckors träningsplaner för nedladdning (eller jag har kanske inte
hittat dem ännu) .
Mycket kul att träna med
 

Kvalitet
Pris
Service
Sonne den 2012-11-22
Superb service och bra gadget,

installationen var verkligen lätt, eftersom alla steg är välbeskrivna och även de olika övningarna beskrivs tydligt, vilket gör träningspassen roliga. Hela familjen har kul.

Pris
Service
Kvalitet
Maik den 2012-11-03
Härsomhelst igen !!!

Snabb sändning , bra packad, enheten har övertygat mig helt.

Pris
Service
Kvalitet
Holzer den 2012-10-17
Perfekt

Jag är glad att aterigen glad att känna av muskler som har varit dolda alltför länge!!!
Mycket hög kvalitetsprodukt, lätt att ställa upp.
Perfekt för lägenhet, det hörs inget buller med vikter.
Min fru har mycket kul med den !!!

Pris
Service
Kvalitet
Wilke den 2012-09-30
Det är roligt och känns bra

Monteringen av anordningen gick utan större svarigheter. Men de felaktiga beskrivningarna av ett par skruvar i monteringsanvisningarna skapade lite irritation. De första övningarna gick dock sedan helt utan problem. Det är bade roligt och bra för dig. Min fru är ocksa nöjd. Vi har inte angrat köpet av enheten.

Pris
Service
Kvalitet
Fredi den 2012-09-13
Hemmagymmet är imponerande och kul

enkel montering, bra beskrivning, allt levereras ordentligt förpackat, och kan sättas ihop ganska snabbt;
Tar inte alls upp för mycket utrymme, är inte sa tung och kan lätt flyttas tack vare rullhjulen;
Har bara haft hemmagymmet i ett par dagar, men kan säga att det första intrycket är ganska bra, bra kvalitet och användarvänlighet jämfört med billigare system;
flera träningsalternativ, som även kan utföras relativt lugn, eftersom det inte finns nagon risk att vikterna krockar med varandra;
trevlig service per telefon, leveranstiden stämde med beställningen, bara transportföretaget som tramsade till lite (hade inte en handkärra) sa du maste själva se till att de tva stora 40-kilos paketen kommer in i lägenhetenLiknande produkter